Miért vágtam bele az esküvő fotózásba?


A válasz alkotni, alkotni és még egy kicsit alkotni, kis koromtól kezdve mindig is bennem volt az alkotás iránti vágy, de igazából sose sikerült úgy igazán megtalálni a számomra legkifejezőbb módját.

Eddig.

Irigyeltem azokat, akik gyönyörűen tudtak rajzolni, hangszeren játszani, festeni. Nekem sose volt ezekhez kézügyességem. Teltek az évek, elvégeztem az egyetemet, különböző képzéseket, de még mindig nem tudtam, hogy mi az, amiben ki szeretnék teljesedni, illetve vajon hol az én utam?

Majd pár éve, beletudtam kóstolni egy jó barátom mellett az esküvőfotózásba ,mint asszisztens. Ez volt az a pont ami elindított az utamon. 

Kicsit nosztalgiás érzettel pakolom össze az esküvő előtti este a felszerelést, hiszen eszembe jut amikor még kicsi voltam ugyanezt a szenvedélyt, vágyat éreztem a horgászatot megelőző estén.

Már ott akartam lenni, csinálni, élvezni akartam.

Orsi + Márk

1 / 11

"Nagyszerű fotóst ismertünk meg Martin személyében, és nagyon örülünk, hogy Őt választottuk a nagy napunk megörökítéséhez. Jól éreztük magunkat a fotózások alatt, és a kezdeti lámpalázunk is hamar megszűnt, köszönhetően Martinnak 🙂 Nagyon rugalmas volt az időpontokkal kapcsolatban, és segített a helyszínek kiválasztásában is.
Csak ajánlani tudjuk! 😊"

1 / 11