Tápai Martin - Fotográfus

Esküvői fényképek, filmek, portrék készítésére specializálódtam.

Szeretem a különlegesebb perspektívát, a sajátos hatású objektíveket, a becsillanásokat, a prizmákat és minden mást ami egy kis pluszt tud adni a képekhez.

kapcsolat

Miért vágtam bele az esküvő fotózásba?


A válasz alkotni, alkotni és még egy kicsit alkotni, kis koromtól kezdve mindig is bennem volt az alkotás iránti vágy, de igazából sose sikerült úgy igazán megtalálni a számomra legkifejezőbb módját.

Eddig.

Irigyeltem azokat, akik gyönyörűen tudtak rajzolni, hangszeren játszani, festeni. Nekem sose volt ezekhez kézügyességem. Teltek az évek, elvégeztem az egyetemet, különböző képzéseket, de még mindig nem tudtam, hogy mi az, amiben ki szeretnék teljesedni, illetve vajon hol az én utam?

Majd pár éve, beletudtam kóstolni egy jó barátom mellett az esküvőfotózásba ,mint asszisztens. Ez volt az a pont ami elindított az utamon.


Kicsit nosztalgiás érzettel pakolom össze az esküvő előtti este a felszerelést, hiszen eszembe jut amikor még kicsi voltam ugyanezt a szenvedélyt, vágyat éreztem a horgászatot megelőző estén.

Már ott akartam lenni, csinálni, élvezni akartam.Az évek során számtalan formáját kipróbálhattam a fotózásnak.


Mégis mindközül a szívem legjobban az esküvő fotózáshoz húz. Nem véletlen az sem, hogy csak bizonyos megrendeléseket vállalok el. Úgy gondolom, hogy ha hosszútávon szeretnénk azzal foglalkozni amit igazán szeretünk, akkor megkell húzni egy bizonyos határt. Hiszen nincs annál szebb érzés, mint amikor szeretjük amit csinálunk.